sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Nuttusia

Neulomusrintamalla on ollut aika hiljaista. Sain lähes valmiiksi jo tammi-helmikuussa aloittamani villapaidan, mutta totesin sen liian pinkeäksi ja vähän kutittavaksi ja äkkipäissäni purin koko tekeleen. Lähes neljäsataa grammaa lankaa takaisin kerälle, ARGH...

Jotain on kuitenkin valmistunutkin. Pienempiä, muttei suinkaan vähäisempiä projekteja. Joulukuun alussa lupailin joulukiireiden hellitettyä neulovani nuttuja etiopialaisille vauvoille ja niitä on varaston täytteenä makoilleesta puuvillasekoitteesta valmistunut tähän mennessä neljä.


Ihanan kirkkaita värejä, kuinka suloiselta ne mahtavatkaan näyttää pienokaisten silkin sileää kaakaoista hipiää vasten <3 Malli on hurjan yksinkertainen, sopii mainiosti neulottavaksi luennolla tai televisiota katsellessa. Lanka (Novitan Miami) ei kuitenkaan asettunut hirmuisen hyvin (mulla oli ehkä käsialaani nähden puolinumeroa liian isot puikot), joten muun puuhastelun lomassa neulottu hieman epätasainen kädenjälki ei ottanut oikeen tasoittuakseen... Nutut saavat vielä huhtikuun odottaa mahdollista monistumistaan ennen kun lähtevät lentomatkalle toiselle mantereelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta jättämällä viesti ^.^